2013. december 2., hétfő

Népesség kiírtási elmélet ÚJ szemszögből!

Bejegyzésemet a kedvenc tízparancsolatom 6. pontjával kezdeném. Idézem Noam Chomsky-t:

Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.

Összeesküvés elméletek százai kapaszkodnak, az amúgyis összeomlás szélén álló hitel/fogyasztói társadalmunk szakadékaiba.
Ha megfigyelitek, a legtöbb elmélet a lelkivilágotokba mászik, felforgatja a jelenlegi berendezkedésünket teljes egészében és Anarchiára buzdít. Egy egészséges arany-középút helyett lassan csak a két szélsőséget látjuk alternatívaként. Vagy meghajolni és birkaként gyalogolni a tömeggel vagy mindent a feje tetjére állítani.
A legfontosabb, hogy egységben van az erő, és egymással együttesen csak úgy élhetünk ha bizonyos szabályokat betartunk. Bíznunk kell a szakemberekben, akik a munkájukat végzik és meg van a lehetőségük, óvakodni a kuruzslóktól akik egy kis hírnévért cserében mindent tönkre tennének.
Közösen együtt működve tudnak emberek egymás mellett élni. A folyamat ami elindult, több mint egy tisztító tűz, saját kormányaink és vezetőink ellen forulunk, saját ember társaink ellen, szomszédaink ellen akik nem ugyanúgy gondolkoznak mint mi!

Mindeközben a piacvezető cégek tulajdonos családjai élik életüket, bebiztosították kényelmüket a jövőre és élvezni fogják a káoszt ami következik!

És mi az anarchia végeredménye? Megszünik az áram-internet-villany-víz összeköttetés, és lassan kipusztul az emberiség nagy része.

Nem gyógyszerekkel, permetezéssel és titkos kísérletekkel fognak minket kiírtani, hanem ezt elhitetve a saját érzelmeinkre hatva egymás ellen fordítanak minket és végig nézik az Önpusztításunkat!




Mindenki gondolkozzon el azon miért is panaszkodunk? Hogyan éltünk évszázadokkal ezelőtt?

Közel a duplája lett az átlagéletkor, nyaralni járunk, természetfilmekben az egész világot megismerhetjük, játszunk és szórakozunk és nem kell reggeltől estig robotolnunk. Természetesen fent tartanak zónákat, nyugati fejlettebb országokat pénzel pumpálnak, hogy maguk ellen gerjesszék a szegényebb országokat. Csak is az ember telhetetlensége a növekvő elvárása az ami elégtelenné tesz minket, mindeközben elfelejtjük élvezni a pillanatot, gyűlöletben és haragban éljük le az életünket. Teljesen felesleges dolgokon gondolkozunk, terheljük az agyunkat.

A legnagyobb média szerepet az Internet vette át, amit remekül felhasználnak ellenünk. Az új világrendben már nem a kormányaink, hanem világcégek uralkodnak felettünk és kormányaink felett, így Chomsky parancsolatait újra kéne írni a kormány szó-t vállalat-ra kicserélve.
Befejezésül a 3. ponból idéznék:

A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehér” propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a „szürkét” (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése