2013. október 5., szombat

Ki Akarják Írtani Az Emberiséget? 6 Milliárd Embert? Ez egy baromság...

Folyamatosan felmerül a népírtási elmélet. Ez egy paradox képtelenség!
Miért is? Nem, hogy nép -írtás, hanem -szaporítás folyik!
Ennek nagyon egyszerű oka: minél több ember él, annál többen dolgoznak és vásárolnak.
Természetesen módszeresen odafigyelnek, nehogy sokáig éljünk, emelik a nyugdíjkorhatárokat, megkapjuk a védőoltásokat és az élelmiszerekben, tisztítószerekben a rák melegágyát.
Nekünk csak termelni kell és közben fogyasztani. Mikor nyugdíjba megyünk, már nem termelünk csak fogyasztunk. Ez veszteséges így nem hozunk hasznot.

Vannak tehetősebb országok és szegényebbek, magasabb és alacsonyabb nyugdíjkorhatárok. De ezt nem is magyaráznám el, inkább ajánlom nektek a - Lopott Idő - című mozifilmet, ez nem csupán film, ebben élünk és ezt érezzük: Itt találod a teljes filmet a MoziCsillag -on


Vegyük észre amit látunk a filmben: egyre többet dolgozunk, folyamatosan emelik a normákat az elvárásokat a munkahelyeken, ez mégse növeli a fizetésünket. Nem kapunk több pénzt, mégis a boltokban ugyanazért a pénzért egyre kevesebbet kapunk! Pedig nincs hiány semmiben, mindenkinek jutna bőven elég pénz csak van aki dollár milliárdokat, billiókat halmoznak fel!


Érdemes a  Worldometers (link itt) valós idejü statisztikáit megnézni.
Az USA népességszámláló hivatalának (U.S. Census Bureau)  becslései szerint a 2010-es évben másodpercenként 4,2 ember született és 1,8 halt meg, ezért percenként 143, óránként 8607, naponta pedig 206 563 fővel, tehát nagyjából Debrecen lakosságának megfelelő értékkel gyarapodott a Föld népessége.



                                                                               
2010-ben azt jósolták 2050-re elérjük a 9 milliárdot, de véleményem szerint addigra a 10 milliárdot is meghaladjuk és még ez is kevés...



Gondoljunk csak bele, ha igaz lenne a hir.ma-n felröppent cikk és a 7 milliárdból 6 milliárdot kiírtanának, ki termelne hasznot?
Nagyhatalmak, mint pl. Amerika csődbe kerül/t, de miért is amikor azt halljuk ők az egyik leggazdagabb ország?
Külön kell választani a vagyont és a költekezést. Amerika hitelekből tartja fent magát, olyan pénzt költ el ami nem is létezik.
Akkora pénzekkel gazdálkodnak kormányok, annyit költenek amennyi hasznot még nem is termelt ki a föld lakossága.
Erre mondjuk, hogy gyermekeink fizetik vissza majd...
Nincs pénz a kezükben, csupán egy hitelplafont emelnek, és a befektetők odafigyelnek ne omoljon össze USA mert az nekik se jó, inkább hitelt adnak és
megelőlegezik, mert lesz majd aki kitermelje. Eszük ágában se lenne kiírtani minket!!

Most visszatérnék egy szösszenet erejéig a "Lopott Idő" című filmre: ahogy a filmben úgy az életben is zonákra vagyunk osztva.
A legszegényebb szemétlerakó zónáktól (Afrika, Dél-Amerika) a leggazdagabb országokig (Dánia, Svájc, Monacco, Dubai, Amerika, Szaúd Arábia).



                                                                 
Szemétlerakó: ugyanis remélem nem hisztek vakon a szelektív hulladékgyűjtésbe, amikor évente több tíz- vagy akár száz- ezer tonna használhatatlan nehezen megsemmisíthető ipari és kommunális hulladékot importálnak Afrikába a "Harmadik Világ felzárkoztatása használt elektromos cikkekel" címszó alatt.


                                                                     
Magyarország: itt megnyugtatnám az összeesküvés elméletekkel halálra riogatott népet, nem mi állunk a célkereszt közepén. A fentebb említetett zónák közepén vagyunk. Nem minket akarnak írtani se teljes mértékben kihasználni. Egyre inkább felhasználók leszünk és kevésbé csak termelők. Amíg van olaj, addig nem a vízért folyik a háború, de amint az ivóvíz kerül a háborúk hátterébe, hazánk veszélybe kerülhet. Ugyanis mi egy olyan országban élünk a Kárpát medence közepén, ahol akárhova fúrúnk találunk ivóvizet! Természetesen ez nekünk csak jó, mert az Arabok is hasznot húztak az olajból, mi majd a vízből. De látjuk amint fogy az olaj, növekszik a feszültség és fokozódik a háborús készültség. Csaták az olajért, majd csaták a vízért...



Vissza a jelenbe: az árak egyformák még ha hihetetlen akkor is, a fizetések viszont meg se közelítik egymást!
Sokan tapasztaljátok pl. Németországban mégis, hogy sokminden drágább?? Nem drágább, csak minőségibb, és a minőséget meg kell fizetni.
De az alapvető élelmiszerek még olcsóbbak is, van kint is olcsó meg drága ahogyan itthon is. Szegényebb embereknek gyengébb élelmiszer jut,
 és károsabb. De ezzel talán nem is mondok újat senkinek. Kiemelek példának egy kedvencemet: hogyan lehet, hogy a Nutellának a kilója Németországban 1000 Ft-al olcsóbb mint itthon, miközben az összetétele sokkal másabb? Dupla annyi ízfokozó, szinező anyag, kevesebb Mogyoró.
De ezt az elméletet akármelyik termékkel lehetne helyettesíteni: Nescafe, Üdítők pl. Coca Cola, Rauch stb., a cukor, az olaj...

A fizetések is egy érdekes témakör: a mai technológiai eszközökkel egy 10 óra alatt le lehet gyártani azt, amihez 50 évvel ezelőtt 4 hét kellett. Életszerűen mondva, egy 12 órás munkanap béréből el kéne tudnia tartani egy gyári dolgozónak az egész családját egy hónapig. Nem írtam félre, egy nap munkáról beszélek!
Ha nem csapolnának meg minket, ha nem szívnák el a munkánk gyümölcsét.



Egy postás ma itthon kb. 300 Eurót keres, míg Németországban 1500-1600 Eurót. Ugyanannyi hasznot termel a munkájával, mégis 5 x több bért kap! A kenyér és a tej mégis ugyanannyiba kerül, a benzint ugyanannyiért tankolja abba a kocsiba ami olcsóbb nála mint nálunk. Nem véletlenül megyünk autókat "behozni" a nyugatra...
Röviden: Egy német postásnak elég lenne egy hónapban 4 napot dolgozni, hogy úgy élhessen mint egy hazai postás. Remélem érthető, szemeket kinyitni emberek!!!!

Egy hihetetlen és jól szervezett hálózatban élünk, semmi összeesküvés elmélet, ezekről a tényekről minden nap beszélgetünk az utcákon, csak itt most összeraktam mint egy LEGO-t.
Ha egyszer elöregszik a bolygónk lakossága és elkezd csökkenni a népesség, nem lesz aki termeljen eleget a hitelek pedig az egekben, két megoldás elképzelhető:
összeülnek a fejesek és valaki majd azt mondja, ebből elég ésmostantól senki nem tartozik senkinek, minden hitelt eltörlünk és kezdjük előről...
Ez szinte biztos, hogy háborúkhoz fog vezetni, mert igazságtalan lesz az adóságok eltörlése.
A másik megoldás, hogy nem lesz ideje a hatalmaknak összeülni mert addigra már javában csatároznak a leszármazottaink.


                                                                       
Egyet biztosra mondok, akik ezen a bolygón maradnak majd,visszafejlődnek a barlanglakó ősember szintjére!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése